Podbořany Cup 2019

V sobotu 25.května se konal v Podbořanech tenisový turnaj ve čtyřhře. Celodenních bojů se zúčastnilo 15 dvojic a po základních skupinách a vyřazovacích bojích se do finále probojovali Lukáš Balín a Tadeáš Zeman  ( Podbořany ) a Libor Hubáček s Lubošem Janderou z Mostu.

Nakonec po zajímavém průběhu a bouřlivé divácké kulise vyhráli 7:6 v tiebreaku hosté, nicméně podbořanský pár se stal přeborníkem tenisového oddílu TJ Tatran ve čtyřhře pro rok 2019.

Třetí místo obsadili poražení semifinalisté Petr Müller a Karel Podhola a žatečtí Jan Gregorik s Erichem Knoblauchem. Velmi dobré výkony předvedl i zkušený podbořanský debl Josef Bindr a Jan Lhoták a vítězové finále B bratři Jiří a Lukáš Imríškové.

Turnaj ozdobily svou účastí i výkonem Leona Koubová a Martina Lejčková, které prokázaly velké zlepšení pod vedením trenéra Jaroslava Hlaváče.  Poděkování náleží sponzorům turnaje Městu Podbořany, firmám Korus  a AGC  za drobné věcné ceny a podporu tenisu v našem městě. Oddíl se stále rozrůstá a v současné době již má téměř sto členů, z toho polovinu tvoří mládež. Pořadatelé turnaje Marek Otta a Petr Ráliš se těší na příští již šestý ročník tohoto oblíbeného turnaje s pěknou diváckou kulisou.  


odkaz na fotogalerii :